Αναβαθμίσεις

Λύση

αναβαθμισεις λαπτοπ

Αν θέλετε να βαδίζετε παράλληλα με τους ρυθμούς εξέλιξης της τεχνολογίας ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι απο τις επιδόσεις του laptop σας κατέχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να σας ενημερώσουμε και να προτείνουμε λύσεις αναβάθμισης του laptop σας. Κάθε laptop μπορεί να δεχτεί συγκεκριμένες αναβαθμίσεις ανάλογα με τον κατασκευαστή και το μοντέλο του. Συνδυάζοντας τις απαιτήσεις σας με τις γνώσεις μας, σας ενημερώνουμε αναλυτικά για τους τρόπους και το κόστος υλοποίησης της εκάστοτε αναβάθμισης.

Τα κύρια μέρη ενός laptop τα οποία επιδέχονται αναβάθμιση είναι τα ακόλουθα

Αναβάθμιση μνήμης RAM

Τα περισσότερα laptop βγαίνουν στην παραγωγή με μικρότερης χωρητικότητας (και κάποιες φορές με χαμηλότερης ταχύτητας) μνήμες RAM. Μπορούμε να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με την μέγιστη συμβατότητα.

Αναβάθμιση κάρτας γραφικών

Αρκετά laptop βγαίνουν στην παραγωγή με αποσπώμενη κάρτα γραφικών. Πολλά απο αυτά είναι συμβατά με ανώτερες σε χαρακτηριστικά κάρτες γραφικών αυξάνοντας τις επιδόσεις του laptop σας.

Αναβάθμιση σκληρού δίσκου

Αν η χωρητικότητα και οι επιδόσεις του σκληρού σας δίσκου δεν επαρκούν για τις ανάγκες σας, σας παρέχουμε μια γκάμα επιλογών για να καλύψετε και τα δύο ενδεχόμενα.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις επιλογές και το κόστος της αναβάθμισης.

Για οποιαδήποτε άλλου τύπου αναβάθμιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με την φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.

Λεπτομέρειες άρθρου

ID Αρθρου: 20

Κατηγορία: Επισκευές σε Laptop

 

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid