Υπηρεσίες μεταφορών σε όλη την Ελλάδα

Λύση

Σε συνεργασία με διάφορους ταχυμεταφορείς ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω τις οδηγίες αποστολής.

Οδηγίες αποστολής:
Παρακαλούμε να εσωκλείονται πληροφορίες με τα στοιχεία κατόχου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, email) και πληροφορίες σχετικά με την βλάβη που αντιμετωπίζετε (αν γνωρίζετε). Κατά την παραλαβή του laptop σας ενημερώνουμε στο email σας (μέσω helpdesk) σχετικά με την επιβεβαίωση παραλαβής του laptop σας, καθώς και την κατάσταση στην οποία το παραλάβαμε. Το συντομότερο δυνατό σας ενημερώνουμε σχετικά με τρόπους επίλυσης της βλάβης καθώς και αναλυτικό κόστος επισκευής. Σε αυτό το στάδιο αναμένουμε ενημέρωση απο εσάς ώστε να δρομολογηθούν οι ανάλογες εργασίες. Συνίσταται η σωστή συσκευασία του laptop προς αποστολή - πριν την παράδοση στο courier - προς αποφυγή βλαβών που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά.

Για αποστολή και επιστροφή του laptop σας, το κόστος διαμορφώνεται ώς εξής:

Εντός λεκανοπεδίου Αττικής, 15 ευρώ.
Εκτός λεκανοπεδίου Αττικής και κύριες επαρχιακές πόλεις, 20 ευρώ.
Δυσπρόσιτες περιοχές και Νησιώτικοι προορισμοί, 25 ευρώ.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Για αποστολή και επιστροφή του σταθερού σας υπολογιστή, λόγω του όγκου και του βάρους του Η/Υ προτείνουμε μεταφορικές εταιρίες.

Λεπτομέρειες άρθρου

ID Αρθρου: 1

Κατηγορία: Υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα

 

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid