Έλεγχος βλάβης

Λύση

Ο έλεγχος ενός υπολογιστή αποτελεί το αρχικό στάδιο της επισκευής μιας βλάβης. Η βλαβοληψία είναι μια διαδικασία που τηρούμε πάντα πριν την επισκευή ενός υπολογιστή. Αυτό γίνεται για να περιορίσουμε την αιτία του προβλήματος ώστε να επιβεβαιώσουμε με ακρίβεια την βλάβη. Πολλές φορές τα συμπτώματα δεν επαρκούν για να επιβεβαιωθεί η αιτία της βλάβης. Για παράδειγμα οι γραμμές στην οθόνη μπορεί να οφείλονται όχι μόνο σε υπαιτιότητα της οθόνης αλλά και στην κάρτα γραφικών ή ακόμα και της μητρικής πλακέτας.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, εργαλεία και πείρα ώστε είναι σε θέση να επισκευάσουν με επαγγελματισμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον σταθερό υπολογιστή σας.

Μπορείτε να παραδώσετε τον υπολογιστή σας στο εργαστήριό μας, ώστε να προχωρήσουμε στη διαδικασία της βλαβοληψίας. Σε 1-2 εργάσιμες θα έχετε ενημέρωση στο email σας (μέσω helpdesk) σχετικά με το πρόβλημα του laptop σας, τρόπους επίλυσης καθώς και αναλυτικό κόστος επισκευής. Σε αυτό το στάδιο αναμένουμε ενημέρωση απο εσάς ώστε να δρομολογηθούν οι ανάλογες εργασίες.

Η χρέωση της βλαβοληψίας είναι 15 ευρώ + ΦΠΑ και την επιβαρύνεστε μόνο στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε στην επισκευή.

 

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid