Έλεγχος βλάβης

Λύση

εντοπισμός βλάβης laptop

Ο έλεγχος ενός laptop αποτελεί το αρχικό στάδιο της επισκευής μιας βλάβης. Η βλαβοληψία είναι μια διαδικασία που τηρούμε πάντα πριν την επισκευή ενός laptop. Αυτό γίνεται για να περιορίσουμε την αιτία του προβλήματος ώστε να επιβεβαιώσουμε με ακρίβεια την βλάβη. Πολλές φορές τα συμπτώματα δεν επαρκούν για να επιβεβαιωθεί η αιτία της βλάβης. Για παράδειγμα οι γραμμές στην οθόνη μπορεί να οφείλονται όχι μόνο σε υπαιτιότητα της οθόνης αλλά και του καλωδίου, της κάρτας γραφικών ή ακόμα και της μητρικής πλακέτας.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, εργαλεία και πείρα ώστε είναι σε θέση να επισκευάσουν με επαγγελματισμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το laptop ή netbook σας.

Η χρέωση της βλαβοληψίας είναι 20 ευρώ + ΦΠΑ και την επιβαρύνεστε μόνο στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε στην επισκευή.

Μπορείτε να παραδώσετε το laptop σας στο εργαστήριό μας, ώστε να προχωρήσουμε στη διαδικασία της βλαβοληψίας. Σε 1-2 εργάσιμες θα έχετε ενημέρωση στο email σας (μέσω helpdesk) σχετικά με το πρόβλημα του laptop σας, τρόπους επίλυσης καθώς και αναλυτικό κόστος επισκευής. Σε αυτό το στάδιο αναμένουμε ενημέρωση απο εσάς ώστε να δρομολογηθούν οι ανάλογες εργασίες.

 

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid